Over Linda

Linda de Wit, geboren op 6 oktober 1975 (yep, do the math…).

Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan in de hulpverlening. Een mooi beroep, maar ik miste iets, noem het een sparkel en dus maakte ik al snel de overstap naar de evenementen branche (het contrast kon niet groter zijn ;-). Jarenlang heb ik er met veel plezier gewerkt; De wereld van Glits & Glam. Prachtige evenementen heb ik mogen organiseren, ontzettend veel geleerd, veel ervaring opgedaan en geweldige mensen ontmoet.

Tijdens een korte sabbatical in Barcelona besloot ik het roer om te gooien. Daar in die prachtige bruisende stad ben ik mijn passie voor schrijven gaan ontwikkelen, wat heeft geresulteerd in het boek; ‘Tenminste houdbaar tot…’

Echter…

Mijn belangrijkste en tevens meest veeleisende werkgever is mijn kleine meisje Teddy. Het hartje in mijn leven. We zijn lang met z’n tweetjes geweest, maar zwaar? Ach welnee… alleen maar heel veel geluksmomentjes. Sinds een jaar is er weer een man in m’n leven en vormen we met z’n drietjes een echt gezinnetje.

Nu vol energie beginnen aan Bloggin’You!

En…

Bloggen is met de billen bloot, dus No Shame… komt t’ie: Stiekem probeer ik (op alle fronten) 28 te zijn. Yes, I know… I’ve got issues ;-). Zo heb ik een badkamer vol met potjes die me de wereld beloven –de Douglas is mijn BFF-, ben ik volledig op de hoogte van de calorieteller. Ga ik gewillig mee in de hype van acai besjes en ander niet te vreten superfood, ken ik zo ongeveer alle youtube-buikspieroefening-filmpjes, geloof ik alles wat Tellsell me voorschotelt en heb ik een gat in mijn hand wanneer het om fashion & shoes gaat.

What can I say… I’m a sucker for just about everything.

Al het moois van het leven, strubbelingen, weetjes over van alles en nog wat… ik ga mijn uiterste best doen het hier met jullie te delen.

X, Linda

4 gedachten over “Over Linda

  1. Liza Elisabeth Anna

    Succes! Gaat helemaal goed komen lijkt mij! Ik vind het leuk jullie verhalen te lezen!

    Reageren
  2. Pingback: Payday Loans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA afbeelding