Linda is Bloggin’You – Ik riek naar de Aloe Vera. Bah!

15-06-2016 | 11:05

FullSizeRender-2


Door Linda de Wit
Vandaag zit ik op dag 3 van mijn negendaagse reinigingskuur én….. my god! Waar ben ik aan begonnen.

 

 
De reden; afkicken van mijn Coca Cola light verslaving, mijn darmen een schoonmaakbeurt geven aangezien deze me het leven soms een beetje zuur maken en… eerlijk is eerlijk, – 2 kilo is natuurlijk mooi meegenomen (geen commentaar graag).

‘Een fitter, gezonder en vitaler lichaam’
‘Je darmen komen tot rust’
‘Opgeslagen afvalstoffen worden uit je lichaam verwijderd’
Zomaar wat kreten die me over de streep hebben getrokken…

Afgelopen maandag begon mijn dag met 2 pillen en 120 ml Aloë Vera. Vol goede moed schenk ik het spul in een oud melk flesje van Ted tot het streepje 120 en zet het aan mijn mond. OMG!!!!! Smaken verschillen, maar dit goedje is zo niet lekker dat ik kokhalzend boven het aanrecht hang. Bah!
Goed, dag 1 en 2 moet ik dit maar liefst vier keer drinken, maar hé…. I’m not a quitter.

Ook een eiwitsake staat op het menu en nee, ook deze gaat er niet ‘jammie’ in. Neus dicht en naar binnen klokken dan maar.
Tegen de avond krijg ik het moeilijk. Ik lik aan een cracker (help), ruik aan een blikje Cola light en neem 4 schijfjes komkommer (shoot me) en dan kruip ik, trots, onder de wol. (dat ik er die nacht twee keer uit ben gegaan om mijn tanden te poetsen i.v.m. een dode hond gerold in aloë smaak, daargelaten).

Dag 2 weer een heerlijk sapje (4 x!!) en eiwitshake met neus dicht etc. Om 21.00 uur voel ik me on top of the world. Ik ruik inmiddels naar de Aloë Vera, maar hé, morgen is het dag 3 en ja dames en heren, op dag 3 mag je ’s avonds een ‘maaltijd’ eten. Joehoeeeeeee. Met die gedachte pak ik pen en papier en ga mijn ‘diner’ samenstellen. Bij alleen het opschrijven al loopt het water me uit de mond en dan… dan gaat het mis.
Ik loop naar de ijskast en snij een ieniemienie stukje kaas af… nog voor ik het doorslik heb ik de hele plak (zo’n grote) in mijn mond. Aarrgghhhhhh.
– Het lekkerste plakje kaas dat ik ooit heb gegeten, dat wel –

En dan nu dag 3.
Vanaf nu hoef ik nog maar 1 keer per dag de Aloë Vera te drinken en dus reden voor een vreugde dansje en vanavond… vanavond ga ik me toch genieten!

Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA afbeelding