Adverteren


Adverteren op Bloggin’You kan op diverse manieren. Hieronder lichten wij aan aantal mogelijkheden toe. Schroom niet om met een idee aan te kloppen bij ons welke niet wordt genoemd. Wij zijn dol op creatieve ideeën.

Advertorial
Bloggin’You plaatst een redactioneel artikel over uw merk, product of winkel. Op deze manier informeren wij onze lezeressen over uw merk. Naast het geschreven artikel plaatsen wij ook beelden (het liefst zelf gefotografeerd). Tevens plaatsen wij een link naar de website van het betreffende merk.

Banners
Een banner (advertentie) plaatsen op Bloggin’You kan op verschillende locaties van de site. Het is een snelle en doeltreffende manier van adverteren.

Video (vlog)
Bloggin’You creëert een video waarin uw merk op een positieve en enthousiaste manier naar voren wordt gebracht. Naast de video wordt er ook een redactioneel artikel bij de video geplaatst. Tevens plaatsen wij een link naar de website van het betreffende merk.

Evenement
Niets passender dan een op maat gemaakt evenement ten behoeve van exposure voor uw merk of product. Wij van Bloggin’You zijn in staat, als ervaren partyplanners, om een onvergetelijk evenement neer te zetten waar bekende Nederlanders en pers aanwezig zijn ten behoeve van exposure rondom uw merk.

Take-over
De Bloggin’You lay-out wordt in zijn geheel aangepast aan de stijl van uw merk. Tevens met een doorlink naar de website van het betreffende merk.

Winactie
Een winactie genereert veel reacties en deelacties via de social media van onze lezeressen. Middels een goede winactie kun je in korte tijd een enorme PR-boost aan een merk geven.

Social Media
Tegenwoordig is het ook mogelijk om een mini-advertorial over uw merk via social media te versturen naar volgers van Twitter en Facebook. De mogelijkheden zijn divers en lichten wij graag toe.

Nieuwsbrief
Meegenomen worden in de Bloggin’You nieuwsbrief  kan op diverse manieren. Samen met u bepalen wij een juiste vorm om uw merk goed onder de aandacht te brengen.

Vrijblijvend een product opsturen mag altijd, Bloggin’You kan niet garanderen dat erover geschreven wordt.

Ons postadres is: Bloggin’You, Amsterdamsestraatweg 14, 1398 BS Muiden.